Een payroll-aanbieder neemt uw personeel en het personeel dat u in de toekomst werft op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Dit is meteen het grootste verschil tussen payrolling en het uitbesteden van uw salarisadministratie. Omdat het payrollbedrijf juridisch werkgever is, neemt het bedrijf meteen de arbeidsrechtelijke risico's over. Dit betekent dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen tot het dienstenpakket van de payroll-aanbieder behoren.

NED iets meer

De beste prijs voor payroll in West-Brabant

Geen gedoe over zaken als een arbeidsovereenkomst, het betalen van loon of verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid? NED Personeel is de juridische werkgever van uw medewerker(s). Medewerkers werken bij u in het bedrijf, maar staan bij ons op de loonlijst.

Binnen 24 uur geregeld

We organiseren elke stap in dit payrollproces slim en handig. En zoeken dagelijks verder naar proces en IT verbeteringen. Zo verlagen we onze kosten en bieden u de beste prijs voor payroll in West-Brabant. En het payroll contract? Dat regelen we binnen 24 uur.

Onze afspraak is uw garantie

Met de ambitie en vastberadenheid van onze eigen NED mensen zijn we sinds 2009 sterk gegroeid in West-Brabant. Actiegericht en slagvaardig bouwen we verder aan een nummer 1 positie in de horeca, agro en productie. Sectoren waar praktische mensen werken die geen tijd hebben voor praatjes maar gewoon vooruit willen met goede praktische oplossingen. NED zorgt daarvoor en geeft zekerheid: onze afspraak is uw garantie.

NED Personeel
uw personeelsspecialist

NED Zekerheid: onze afspraak is uw garantie. 

Met de ambitie en vastberadenheid van onze eigen NED mensen zijn we sinds 2009 sterk gegroeid in West-Brabant. Actiegericht en slagvaardig bouwen we verder aan een nummer 1 positie in de horeca, agro en industrie. Sectoren waar praktische mensen werken die geen tijd hebben voor praatjes maar gewoon vooruit willen met goede praktische oplossingen. NED zorgt daarvoor en geeft zekerheid: onze afspraak is uw garantie.

Op zoek naar personeel?