Een uitzendbureau heeft de allocatiefunctie. Dit houdt in dat zij actief de vraag naar en het aanbod van medewerkers bij elkaar brengt. Wanneer een opdrachtgever een aanvraag doet voor personeel gaat het uitzendbureau aan de slag om de juiste match te maken tussen de aanvraag en de beschikbare uitzendkrachten. Als de match is gemaakt wordt een werknemer ter beschikking gesteld aan een derde (de opdrachtgever) om arbeid te verrichten.

NED iets meer

De beste kwaliteit voor een sterke match

Een sterke match is voor ons het uitgangspunt. Tussen mensen en uw bedrijf, uw plannen en processen. Om die match te maken, inventariseren we samen met u uw personeelsbehoefte. Ook maken we samen een goed profiel van uw bedrijf. Wie past daarbij? Bij het vinden van een sterke match, kijken we verder dan alleen vandaag.

Een vast aanspreekpunt, een echte gesprekspartner

Uw projectmanager bij NED is in dit proces meer dan een vast aanspreekpunt, een echte gesprekspartner. Dat zorgt voor een goede binding met u en uw bedrijf. Daarnaast werkt het positief door op de ontwikkeling en sociale begeleiding van de medewerkers. Zo maakt NED net dat verschil.

Onze afspraak is uw garantie

Met de ambitie en vastberadenheid van onze eigen NED mensen zijn we sinds 2009 sterk gegroeid in West-Brabant. Actiegericht en slagvaardig bouwen we verder aan een nummer 1 positie in de horeca, agro en productie. Sectoren waar praktische mensen werken die geen tijd hebben voor praatjes maar gewoon vooruit willen met goede praktische oplossingen. NED zorgt daarvoor en geeft zekerheid: onze afspraak is uw garantie.

NED Personeel …
uw personeelsspecialist

NED Zekerheid: onze afspraak is uw garantie. 

Met de ambitie en vastberadenheid van onze eigen NED mensen zijn we sinds 2009 sterk gegroeid in West-Brabant. Actiegericht en slagvaardig bouwen we verder aan een nummer 1 positie in de horeca, agro en industrie. Sectoren waar praktische mensen werken die geen tijd hebben voor praatjes maar gewoon vooruit willen met goede praktische oplossingen. NED zorgt daarvoor en geeft zekerheid: onze afspraak is uw garantie.

Op zoek naar personeel?