Als u personeel in dienst hebt, moet u een loonadministratie bijhouden. De loonadministratie bestaat uit verschillende formulieren en berekeningen. U moet dan denken aan formulieren als de loonstaat, de loonstrook en de jaaropgave. Dit zijn allemaal formulieren die van belang zijn om het loon en verschuldigde bedragen te berekenen. Hierdoor moet u dus ook verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen en door werknemers afgegeven abonnementen en kaartjes als zij een onkostenvergoeding krijgen voor het reizen per openbaar vervoer bewaren.

NED iets meer

De beste prijs

Door de juiste software pakketten en een online uren portal kunnen we uw informatie efficiënt verwerken.

Gegarandeerd tijdige betaling

De online uren portal zorgt voor eenvoudige uren registratie. Hierdoor ontvangt de medewerker op tijd het juiste salaris.

Onze afspraak is uw garantie

Met de ambitie en vastberadenheid van onze eigen NED mensen zijn we sinds 2009 sterk gegroeid in West-Brabant. Actiegericht en slagvaardig bouwen we verder aan een nummer 1 positie in de horeca, agro en productie. Sectoren waar praktische mensen werken die geen tijd hebben voor praatjes maar gewoon vooruit willen met goede praktische oplossingen. NED zorgt daarvoor en geeft zekerheid: onze afspraak is uw garantie.

NED Personeel …
uw personeelsspecialist

NED Zekerheid: onze afspraak is uw garantie. 

Met de ambitie en vastberadenheid van onze eigen NED mensen zijn we sinds 2009 sterk gegroeid in West-Brabant. Actiegericht en slagvaardig bouwen we verder aan een nummer 1 positie in de horeca, agro en industrie. Sectoren waar praktische mensen werken die geen tijd hebben voor praatjes maar gewoon vooruit willen met goede praktische oplossingen. NED zorgt daarvoor en geeft zekerheid: onze afspraak is uw garantie.

Op zoek naar personeel?