Slider

NED Personeel … uw personeelsspecialist

NED personeel staat voor u klaar. Wij helpen u én uw personeel graag. Ga dagelijks met een gerust hart naar bed, leg uw personele zaken neer bij Ned. U kunt op ons rekenen op het gebied van payroll, salarisadministratie, het aantrekken en het inzetten van personeel in diverse branches, ook met 65Plussers.

NED Personeel staat voor…

Horeca

Productie

Agro

Diversen

Wanneer u er voor kiest alle juridische verantwoordelijkheid als werkgever bij een professioneel bedrijf in handen te geven, dan treft u met NED Personeel de juiste partner. U kunt blijven beschikken over de door u gewenste medewerkers, maar u hoeft zich geen zorgen meer te maken over een personeelsadministratie, de verloning, afdrachten, ziektekosten, verzuimbeleid etc. NED personeel neemt deze zorg graag van u over.

Indien u gebruik maakt van de payroll dienstverlening van NED Personeel, nemen wij het volledige juridische werkgeverschap van u over. De voordelen daarvan zijn er niet alleen op het financiële vlak, maar u bent ook gevrijwaard van alle bijbehorende administratieve verplichtingen, hetgeen u (naast geld) ook veel tijd bespaart.

Ook wanneer u er de voorkeur aan geeft om uw personeel (geheel of gedeeltelijk) zelf in dienst te houden, kunt u gebruik maken van de diensten van NED Personeel. NED Personeel verzorgt namelijk ook uw volledige salarisadministratie en doet dit op een betrokken klantgerichte wijze tegen zeer concurrerende tarieven.

NED Personeel draagt hierbij de zorg voor de loonstroken en de verzamelloonstaten. Dit kan in zowel fysieke als in digitale vorm, zodat deze 1-op-1 door uw accountant te verwerken zijn.

Verzorgen van uw salarisadministratie kan met digitale aanlevering t.b.v. uw accountant.

Wanneer u op zoekt bent naar een nieuwe arbeidskracht, en u bent zelf niet in de gelegenheid om hiervoor een selectieprocedure voor te starten, dan is NED Personeel graag bereid om deze taak van u over te nemen en voor u de juiste persoon te werven.
Naast een grote groep van gemotiveerde Nederlandse en flexibele arbeidskrachten beschikt NED Personeel ook over een bestand aan buitenlandse werknemers met uiteenlopende capaciteiten en met de juiste inzet en motivatie om uw klus te klaren.

In nauw overleg met u als opdrachtgever wordt er een uitgebreide en passende profielschets gemaakt van de benodigde arbeidskracht, waarna NED Personeel aan de slag gaat met de werving en selectie. Deze werving en selectie geschiedt eerst vanuit de pool van mensen, die zich bij ons als uitzendkracht hebben ingeschreven. Vinden we daarin echter niet de meest geschikte kandidaat dan zal er extern worden geworven voor de desbetreffende functie totdat de match gemaakt is.

Heeft u er al eens over nagedacht voor tijdelijk, inval of extra werkzaamheden een 65Plusser in te zetten?


Contact

NED-Personeel
Hofdreef 4-6
4881DR Zundert
mail: info@ned-personeel.nl
tel: +31 (0)76-596-4668

Share us on social media!