Slider

NED Personeel … uw personeelsspecialist

NED personeel staat voor u klaar. Wij helpen u én uw personeel graag. Ga dagelijks met een gerust hart naar bed, leg uw personele zaken neer bij Ned. U kunt op ons rekenen op het gebied van payroll, salarisadministratie, het aantrekken en het inzetten van personeel in diverse branches, ook met 65Plussers.

Horeca

Productie

Agro

Agro

Wil jij graag werken in de boomkwekerij sector? NED Personeel heeft een uitstekend netwerk en bevindt zich midden in de grootste concentratie boomkwekers van Europa! Laat je gegevens achter en wij bellen je op zodra we een match hebben.

Horeca

Ben jij beschikbaar om in de horeca te werken als kok, in de bedienen of afwas? Wij kennen vooraanstaande horeca bedrijven in de regio West- en Midden-Brabant.

NED Personeel zoekt scholieren

Scholier

Zit jij nog op school en wil je graag een centje bijverdienen? Dat kan via NED Personeel! Heb jij een gezonde dosis werklust, vrije tijd en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Laat je gegevens achter en wij gaan opzoek naar een Match!Het laatste nieuws van NED Personeel

NED krant – November

Lees hier onze krant van de maand november.

NED Personeel ontvangt KSO certificaat

NED Personeel heeft 19 juni uit handen van vertrekkend burgemeester Leny Poppe-de Hoof.

NED Personeel is SNF gecertificeerd!

Wij vinden het belangrijk dat onze arbeiders een goede huisvesting hebben. Daarom hechten wij veel waarde aan goede huisvesting. Daarom beschikt NED Personeel over het Stichting Normering Flexwonen-certificaat. Maar wat...

Contact

NED-Personeel
Hofdreef 4-6
4881DR Zundert
mail: info@ned-personeel.nl
tel: +31 (0)76-596-4668

Share us on social media!