Slider

NED Personeel is er om u te ontzorgen!

NED personeel staat voor u klaar. Wij helpen u én uw personeel graag. Ga dagelijks met een gerust hart naar bed, leg uw personele zaken neer bij Ned. U kunt op ons rekenen op het gebied van payroll, salarisadministratie, het aantrekken en het inzetten van personeel in diverse branches, ook met 65Plussers.

NED Personeel staat voor…

Administratie

Agro

Bouw

Chauffeurs


Food

Horeca

Logistiek

Magazijn


Onderwijs

Productie

Retail

Overheid

Conform de visie van NED Personeel en het daaraan gekoppelde uitgangspunt van maatwerk, adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Welke opties zijn er specifiek voor uw bedrijf inzake de personeelsinzet c.q. de met de verloning van personeel gepaard gaande kosten. NED Personeel kiest bij elk bedrijf voor de individuele benadering, iedere ondernemer krijgt daardoor een advies op maat.

Groeimarkt
De payrollbranche is al een groeimarkt en zal door de continu stijgende behoefte aan flexibiliteit binnen de arbeidsmarkt blijven groeien. De komende jaren zal het percentage flexwerkers groeien tot meer dan 30% van de totale arbeidsmarkt.

Als ondernemer is u er alles aan gelegen uw klanten optimaal te kunnen bedienen. Personeel is hierbij uw belangrijkste werkkapitaal. Om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen is een flexibele personeelsinzet binnen uw bedrijf dan ook van groot belang. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe vangt u pieken en dalen in uw bedrijf op? Hoe regelt u uw werkgeversrisico’s en kostenbeheersing? Hoe gaat u om met de bijbehorende administratieve rompslomp?

En tot slot, hoe zorgt u ervoor dat uw flexibele werknemers optimaal van waarde blijven voor uw bedrijf?

Wat wordt verstaan onder goed werkgeverschap?
Dit betekent goede zorg voor uw medewerkers. Dankzij payrolling via NED Personeel behouden werknemers de zekerheid en voordelen van een vaste baan

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van flexibele arbeid beschikt NED Personeel over een professionele backoffice met specialisten op gebied van CAO kennis en wet- en regelgeving

Regelmatig kijken we samen met onze klanten of het eerder gegeven advies nog steeds van toepassing is.

Wanneer u er voor kiest alle juridische verantwoordelijkheid als werkgever bij een professioneel bedrijf in handen te geven, dan treft u met NED Personeel de juiste partner. U kunt blijven beschikken over de door u gewenste medewerkers, maar u hoeft zich geen zorgen meer te maken over een personeelsadministratie, de verloning, afdrachten, ziektekosten, verzuimbeleid etc. NED personeel neemt deze zorg graag van u over.

Indien u gebruik maakt van de payroll dienstverlening van NED Personeel, nemen wij het volledige juridische werkgeverschap van u over. De voordelen daarvan zijn er niet alleen op het financiële vlak, maar u bent ook gevrijwaard van alle bijbehorende administratieve verplichtingen, hetgeen u (naast geld) ook veel tijd bespaart.

NED Personeel is de specialist in West-Brabant op het gebied van payrolling van AOW-gerechtigde 65Plussers. Wilt u geen arbeidsrechtelijke risico’s meer lopen op het gebied van uw senior personeel dan bieden wij u de ideale oplossing.

NED Personeel beschikt ook over een ruim bestand van 65Plussers die graag werkzaamheden voor u invullen waar u of uw medewerkers eigenlijk geen tijd voor hebben.

Door te kiezen voor NED 65Plus Personeel kiest u voor gemak én flexibiliteit. Ervaren medewerkers op een flexibele manier inzetten. Een AOW-gerechtigde is bovenal loyaal, altijd enthousiast en heeft naast veel werkervaring ook de nodige levenservaring. Onze ervaren medewerkers beschikken over de passie voor flexibel werken en is daarmee voor u de juiste kandidaat. Voor 65-plussers en (pré)gepensioneerden gelden andere wet- en regelgeving op het gebied van arbeid. Dat kan uw organisatie veel voordelen opleveren. Mede hierdoor kunnen wij onze actieve en beschikbare 65Plussers bemiddelen tegen interessante tarieven.

De voordelen van een NED 65Plus medewerker op een rij:

  • Gemakkelijk en flexibel inzetbaar
  • Scherpe en transparante tariefstelling
  • Naast Payroll dienstverlening bij Uitzenden, persoonlijke werving en selectie
  • Servicegerichte medewerkers met veel kennis en ervaring
  • Altijd de juiste kandidaat op de juiste plek, een uitgebreide database met kandidaten
  • Veel regiokennis en altijd in de buurt
  • Altijd de beste prijs- en kwaliteitverhouding

Ook wanneer u er de voorkeur aan geeft om uw personeel (geheel of gedeeltelijk) zelf in dienst te houden, kunt u gebruik maken van de diensten van NED Personeel. NED Personeel verzorgt namelijk ook uw volledige salarisadministratie en doet dit op een betrokken klantgerichte wijze tegen zeer concurrerende tarieven.

NED Personeel draagt hierbij de zorg voor de loonstroken en de verzamelloonstaten. Dit kan in zowel fysieke als in digitale vorm, zodat deze 1-op-1 door uw accountant te verwerken zijn.

Verzorgen van uw salarisadministratie kan met digitale aanlevering t.b.v. uw accountant.

Wanneer u op zoekt bent naar een nieuwe arbeidskracht, en u bent zelf niet in de gelegenheid om hiervoor een selectieprocedure voor te starten, dan is NED Personeel graag bereid om deze taak van u over te nemen en voor u de juiste persoon te werven.
Naast een grote groep van gemotiveerde Nederlandse en flexibele arbeidskrachten beschikt NED Personeel ook over een bestand aan buitenlandse werknemers met uiteenlopende capaciteiten en met de juiste inzet en motivatie om uw klus te klaren.

In nauw overleg met u als opdrachtgever wordt er een uitgebreide en passende profielschets gemaakt van de benodigde arbeidskracht, waarna NED Personeel aan de slag gaat met de werving en selectie. Deze werving en selectie geschiedt eerst vanuit de pool van mensen, die zich bij ons als uitzendkracht hebben ingeschreven. Vinden we daarin echter niet de meest geschikte kandidaat dan zal er extern worden geworven voor de desbetreffende functie totdat de match gemaakt is.

Heeft u er al eens over nagedacht voor tijdelijk, inval of extra werkzaamheden een 65Plusser in te zetten?


young businessman happy expression


Voor werkgevers

PAYROLL
Met payroll heeft u geen omkijken meer naar de contractuele zaken rondom uw personeel.

Meer over payroll

65Plussers
Door te kiezen voor NED 65Plus personeel kiest u voor gemak én flexibiliteit.

Meer over 65Plussers

UITZENDEN
NED Personeel helpt bij het werven van nieuwe arbeidskrachten.

Meer over uitzenden

Contact

NED-Personeel
Hofdreef 4-6
4881DR Zundert
mail: info@ned-personeel.nl
tel: +31 (0)76-596-4668

Share us on social media!