Slider

Administratie en kantoor

De payroll dienstverlening van NED Personeel is relevanter dan ooit. De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Functies vervagen en van mensen wordt steeds meer verwacht. Dat maakt soms onzeker. Die onzekerheid gaan we te lijf met onze payroll dienstverlening: service en support op het hoogste niveau. Want mensen en organisatie kunnen pas echt groeien als ze zich zorgeloos kunnen concentreren op dat waar ze echt goed in zijn. U bouwt aan uw corebusiness en wij zorgen voor uw personeel!

Zoekt u dienstverlening waar u blind op kunt vertrouwen? NED Personeel helpt uw organisatie het beste uit zich te halen door uw personele zorg uit handen te nemen. Samen creëren we op deze wijze een efficiënte en succesvolle organisatie. U bent bij NED Personeel gegarandeerd van geschikt personeel dat aan uw wensen voldoet, ongeacht of het gaat om onze payrolldienstverlening of uitzendwerk.

Wij denken bij NED Personeel graag met u mee! Precies daar ligt al meerdere jaren de kracht van onze dienstverlening: zorg en aandacht voor uw medewerkers en klanten.

Bouw- en Kleinbedrijf

Ondanks, of misschien wel ten gevolge van, het feit dat de crisis vooral de bouw hard heeft geraakt, is er een grote behoefte aan flexibel personeel in de bouw. De aannemers in de bouw werken van project naar project. Bij aanname van een project zijn ze zeker van werk. Of er daarna nog werk is, is de vraag.

Vandaar dat de bouwbedrijven momenteel geen vaste medewerkers meer aannemen, maar een beroep doen op ZZP’ers of flexibele arbeidskrachten. NED Personeel gaat graag voor u op zoek naar de gewenste tijdelijke uitzendkracht.

Ook wanneer u de juiste mensen bij elkaar heeft en deze door ons wilt laten verlonen, kunt u beroep doen op NED Personeel en de juridische, administratieve en financiële zorg overdragen door deze mensen bij NED Personeel te payrollen.

Laat het gewoon een keer vrijblijvend uitrekenen door onze adviseur.

Chauffeur- en koeriersdiensten

Beschikt u binnen uw bedrijf over een wagenpark met bestelwagens en verwachten uw klanten de beste service dan wenst u de inzet van servicegerichte chauffeurs die stuk voor stuk de verantwoordelijkheid dragen voor de zorg van uw waardevolle goederen. Wanneer u kiest voor payrolling van deze medewerkers via NED Personeel dan garanderen wij u de service en kwaliteit die uzelf en uw klanten mogen verwachten.

NED Personeel beschikt ook over een bestand van geschikte kandidaten met klein en groot rijbewijs voor specifieke logistieke dienstverlening als nachtdistributie en bedrijven en opdrachtgevers opererend in verschillende branches, bijvoorbeeld het bevoorraden van winkels in de binnensteden of locaties waar geen vrachtverkeer kan komen etc.

U bent bij NED Personeel gegarandeerd van geschikt personeel dat aan uw wensen voldoet, ongeacht of het gaat om onze payrolldienstverlening of uitzendwerk. Wij denken bij NED Personeel graag met u mee! Precies daar ligt al meerdere jaren de kracht van onze dienstverlening: zorg en aandacht voor uw medewerkers en klanten.

Food- en Vleesindustrie

Reeds vanaf het prille begin is NED Personeel actief geweest in de foodindustrie en dan met name in de vleessector. In het werven en selecteren van goed gemotiveerde productiemedewerkers is NED Personeel de specialist! Maar ook voor de meer specialistische vakmensen kunt u bij NED Personeel terecht.

Binnen de foodsector wordt merendeels gebruik gemaakt van uitzenddiensten. Wij werven en selecteren in het land van herkomst (meestal Polen, Roemenië en andere landen binnen de EU) enthousiaste medewerkers. Wij dragen er tevens zorg voor dat die mensen correcte huisvesting krijgen en dat het vervoer naar en van het werk geregeld is.

Onze adviseur kan u over alle details van de diverse mogelijkheden, specifiek voor uw bedrijf, informeren.

Logistiek

West-Babant is nog steeds een zeer belangrijke Europese regio voor logistiek. Zowel over water, het spoor als over de weg, vinden er dagelijks honderdduizenden tonnen goederen hun weg naar de uiteindelijke klant. Vaak gaan deze goederen eerst door West Brabantse handen, of over West Brabantse wegen met behulp van West Brabantse transportbedrijven.

NED Personeel levert u graag het personeel, benodigd voor uw logistieke werkzaamheden. Wij beschikken over vele potentiële inpakkers, ompakkers, orderpickers, heftruckchauffeurs, “manusjes-van-alles” etc. in onze database. Indien u graag het door uzelf geselecteerde personeel flexibel in wilt zetten via NED Personeel, dan kunt u deze natuurlijk via onze payrolldiensten inzetten tegen interessante concurrerende tarieven.

Laat u informeren over de mogelijkheden. Onze adviseur kan  u een aantal maatwerkoplossingen aandragen.

Magazijn- en orderpicken

Beschikt u over medewerkers in uw magazijn die stuk voor stuk de verantwoordelijkheid dragen voor de zorg van uw waardevolle goederen. Zorgen uw orderpickers voor de juiste verwerking van uw orders betreffende inpak- ompak- en verpakken en het verzendklaar maken van uw waardevolle producten! Wanneer u kiest voor payrolling van deze medewerkers via NED Personeel dan garanderen wij u de service en kwaliteit die uzelf en uw klanten mogen verwachten.

NED Personeel beschikt ook over een bestand van geschikte kandidaten met klein en groot rijbewijs voor specifieke logistieke dienstverlening als nachtdistributie en bedrijven en opdrachtgevers opererend in verschillende branches, bijvoorbeeld het bevoorraden van winkels in de binnensteden of locaties waar geen vrachtverkeer kan komen etc.

U bent bij NED Personeel gegarandeerd van geschikt personeel dat aan uw wensen voldoet, ongeacht of het gaat om onze payroll dienstverlening of uitzendwerk. Wij denken bij NED Personeel graag met u mee! Precies daar ligt al meerdere jaren de kracht van onze dienstverlening: zorg en aandacht voor uw medewerkers en klanten.

Onderwijs

Het gaat bij NED Personeel om het leveren van kwaliteit. Wij werken graag met mensen die (nog) graag kennis en ervaring willen inzetten binnen het onderwijs. Of het nu gaat om uw medewerkers in onderwijsondersteunende functies als conciërges, toezichthouders, kantinemedewerkers, locatiebeheerders etc. Maar ook voor het beheren van uw pool met invalleerkrachten of oproepkrachten. Al deze medewerkers inzetten middels payrolling via NED Personeel biedt u de toegevoegde waarde en flexibiliteit die voor uw onderwijsinstelling direct hun extra waarde tonen.

U bent bij NED Personeel gegarandeerd van geschikt personeel dat aan uw wensen voldoet, ongeacht of het gaat om onze payrolldienstverlening of uitzendwerk. Wij denken bij NED Personeel graag met u mee! Precies daar ligt al meerdere jaren de kracht van onze dienstverlening: zorg en aandacht voor uw medewerkers en klanten.

Retail- en Detailhandel

Steeds vaker zien we bij NED Personeel dat payrollklanten uit de retail en detailhandel zich aanmelden. Tot voor kort werd er binnen de detailhandel nauwelijks nog van de mogelijkheden van het afnemen van payrolldiensten gebruik gemaakt. Dat is op zich vreemd, juist omdat de retail branche per definitie perfect geschikt is voor payroll.

Er zijn weinig andere branches dan de retail, die harder worden getroffen door de economische crisis. De concurrentie is moordend, de toekomst is onzeker mede door de groei van online shoppen. Daarnaast is het altijd al zo geweest dat er binnen de retail veelvuldig gebruik gemaakt wordt van zowel tijdelijke als seizoenswerkkrachten (vakantiewerkers). Allemaal ideale omstandigheden om gebruik te maken van onze payrolldiensten zijn dus aanwezig.

Voor een correcte verloning van uw personeel, samengaand met een scherpe kostenberekening, kunt u bij NED Personeel terecht. Onze adviseur komt het graag toelichten.

Semi-Overheid

NED Personeel biedt dankzij onze payroll dienstverlening een ideale partnership aan binnen overheidsinstellingen en gemeenten. Iedere dag opnieuw spelen uw medewerkers in op (maatschappelijke) ontwikkelingen die van invloed zijn op overheidsorganisaties. Dat maakt werken door middel van payroll via NED Personeel interessant voor u. U maakt plannen en neemt beslissingen die uitgevoerd moeten worden maar u wilt zich geen zorgen maken over personele aangelegenheden.

Bij NED Personeel bieden we een persoonlijke en inspirerende werkomgeving voor uw medewerkers door goed voor ze te zorgen, met continue focus op ontwikkeling. Prestaties worden gestimuleerd en resultaten gewaardeerd. Onze PAYROLL medewerkers etaleren dankzij onze zorg hun vaardigheden en talenten binnen uw organisatie.

U bent bij NED Personeel gegarandeerd van geschikt personeel dat aan uw wensen voldoet, ongeacht of het gaat om onze payrolldienstverlening of uitzendwerk. Wij denken bij NED Personeel graag met u mee!
Precies daar ligt al meerdere jaren de kracht van onze dienstverlening: zorg en aandacht voor uw medewerkers en klanten.


Meer weten?Contact

NED-Personeel
Hofdreef 4-6
4881DR Zundert
mail: info@ned-personeel.nl
tel: +31 (0)76-596-4668

Share us on social media!