Slider

Administratie en kantoor

De payroll dienstverlening van NED Personeel is relevanter dan ooit. De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Functies vervagen en van mensen wordt steeds meer verwacht. Dat maakt soms onzeker. Die onzekerheid gaan we te lijf met onze payroll dienstverlening: service en support op het hoogste niveau. Want mensen en organisatie kunnen pas echt groeien als ze zich zorgeloos kunnen concentreren op dat waar ze echt goed in zijn. U bouwt aan uw corebusiness en wij zorgen voor uw personeel!

Zoekt u dienstverlening waar u blind op kunt vertrouwen? NED Personeel helpt uw organisatie het beste uit zich te halen door uw personele zorg uit handen te nemen. Samen creëren we op deze wijze een efficiënte en succesvolle organisatie. U bent bij NED Personeel gegarandeerd van geschikt personeel dat aan uw wensen voldoet, ongeacht of het gaat om onze payrolldienstverlening of uitzendwerk.

Wij denken bij NED Personeel graag met u mee! Precies daar ligt al meerdere jaren de kracht van onze dienstverlening: zorg en aandacht voor uw medewerkers en klanten.Contact

NED-Personeel
Hofdreef 4-6
4881DR Zundert
mail: info@ned-personeel.nl
tel: +31 (0)76-596-4668

Share us on social media!