Slider

Advies

Conform de visie van NED Personeel en het daaraan gekoppelde uitgangspunt van maatwerk, adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Welke opties zijn er specifiek voor uw bedrijf inzake de personeelsinzet c.q. de met de verloning van personeel gepaard gaande kosten. NED Personeel kiest bij elk bedrijf voor de individuele benadering, iedere ondernemer krijgt daardoor een advies op maat.

Groeimarkt
De payrollbranche is al een groeimarkt en zal door de continu stijgende behoefte aan flexibiliteit binnen de arbeidsmarkt blijven groeien. De komende jaren zal het percentage flexwerkers groeien tot meer dan 30% van de totale arbeidsmarkt.

Als ondernemer is u er alles aan gelegen uw klanten optimaal te kunnen bedienen. Personeel is hierbij uw belangrijkste werkkapitaal. Om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen is een flexibele personeelsinzet binnen uw bedrijf dan ook van groot belang. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe vangt u pieken en dalen in uw bedrijf op? Hoe regelt u uw werkgeversrisico’s en kostenbeheersing? Hoe gaat u om met de bijbehorende administratieve rompslomp?

En tot slot, hoe zorgt u ervoor dat uw flexibele werknemers optimaal van waarde blijven voor uw bedrijf?

Wat wordt verstaan onder goed werkgeverschap?
Dit betekent goede zorg voor uw medewerkers. Dankzij payrolling via NED Personeel behouden werknemers de zekerheid en voordelen van een vaste baan

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van flexibele arbeid beschikt NED Personeel over een professionele backoffice met specialisten op gebied van CAO kennis en wet- en regelgeving

Regelmatig kijken we samen met onze klanten of het eerder gegeven advies nog steeds van toepassing is.

Contact

NED-Personeel
Hofdreef 4-6
4881DR Zundert
mail: info@ned-personeel.nl
tel: +31 (0)76-596-4668

Share us on social media!