Slider

Agro

Ook voor de agrarische sector heeft NED Personeel een aparte divisie opgericht voor werkzaamheden specifiek bij agrarische bedrijven, genaamd “NED Personeel agro”.

NED Personeel Agro heeft jarenlange ervaring met zowel uitzend- als payrolldiensten voor allerhande werkzaamheden in diverse sectoren van de tuinbouw. Ook hier speelt het specifieke karakter van de branche een belangrijke rol. Om deze reden heeft NED Personeel ervoor gekozen om voor deze sector een aparte divisie op te richten. Zowel voor vakmensen als voor productiewerkers kunt u bij NED Personeel Agro terecht.

Bedrijven in de agrarische sector hebben veel relatief zwaar productiewerk waarbij het voor een bedrijf van belang is dat er bij het personeel bereidheid is om dit werk te willen en te kunnen verrichten. NED Personeel Agro levert uw bedrijf personeel dat van aanpakken weet en samen met u werkt aan een gezonde onderneming. Wij garanderen u een medewerker met de juiste mentaliteit, het gevraagde profiel en de gewenste kwaliteiten. Denk aan het duidelijk instrueren van de arbeidskrachten en het bieden van de benodigde begeleiding en scholing. Bij EU medewerkers zorgen wij tevens voor (indien nodig) huisvesting en vervoer. Heeft u een tolk nodig, wij regelen het!

Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor een grote variëteit aan werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het oogsten en eventueel verwerken en verpakken van groenten en fruit, bloemen, planten en bomen en het laden van vrachtwagens.

De factor arbeid speelt bij u een belangrijke rol in de kostprijs. Het is daarom, in een zwaar concurrerende branche zeer belangrijk om deze kostenpost zo goed mogelijk onder controle te houden. Dit dient vanzelfsprekend te geschieden binnen de mogelijkheden van de wettelijke kaders. Om u hierin zo goed mogelijk te begeleiden, is specifieke juridische branchekennis onontbeerlijk. De keuze voor NED Personeel Agro levert u de benodigde dienstverlening en helpt u om uw kostprijs onder controle te houden.

Onze agro-adviseur komt u graag informeren over de mogelijkheden van onze uitzenddiensten alsook onze payrolldiensten.


Meer weten?
Contact

NED-Personeel
Hofdreef 4-6
4881DR Zundert
mail: info@ned-personeel.nl
tel: +31 (0)76-596-4668

Share us on social media!