Slider

Magazijn- en orderpicken

Beschikt u over medewerkers in uw magazijn die stuk voor stuk de verantwoordelijkheid dragen voor de zorg van uw waardevolle goederen. Zorgen uw orderpickers voor de juiste verwerking van uw orders betreffende inpak- ompak- en verpakken en het verzendklaar maken van uw waardevolle producten! Wanneer u kiest voor payrolling van deze medewerkers via NED Personeel dan garanderen wij u de service en kwaliteit die uzelf en uw klanten mogen verwachten.

NED Personeel beschikt ook over een bestand van geschikte kandidaten met klein en groot rijbewijs voor specifieke logistieke dienstverlening als nachtdistributie en bedrijven en opdrachtgevers opererend in verschillende branches, bijvoorbeeld het bevoorraden van winkels in de binnensteden of locaties waar geen vrachtverkeer kan komen etc.

U bent bij NED Personeel gegarandeerd van geschikt personeel dat aan uw wensen voldoet, ongeacht of het gaat om onze payroll dienstverlening of uitzendwerk. Wij denken bij NED Personeel graag met u mee! Precies daar ligt al meerdere jaren de kracht van onze dienstverlening: zorg en aandacht voor uw medewerkers en klanten.

Contact

NED-Personeel
Hofdreef 4-6
4881DR Zundert
mail: info@ned-personeel.nl
tel: +31 (0)76-596-4668

Share us on social media!