De berichtgeving over het Coronavirus is nadrukkelijk in het nieuws. Ook NED Personeel heeft maatregelen genomen om de kans op verspreiding te beperken. Middels dit bericht brengen wij u daar graag van op de hoogte.

Er zijn onder de medewerkers van NED Personeel op dit moment geen besmetting bekend. Dat is natuurlijk positief nieuws.

Helaas weet niemand hoe e.e.a. zich de komende dagen gaat ontwikkelen. Dat is natuurlijk niet alleen voor NED Personeel een vraagteken maar daar lopen we allemaal tegenaan. We volgen de berichtgevingen nauwgezet en verder volgen wij de adviezen van het RIVM.

 

  • We hebben onze medewerkers opgedragen om zoveel mogelijk, zoals het advies van het RIVM, de komende tijd vanuit huis te werken. Dagelijks vindt overleg plaats over de eventuele volgende en/of andere maatregelen.
  • We vragen onze medewerkers om afspraken met derden uitsluitend door te laten gaan als dat noodzakelijk is. Bij voorkeur dienen de telefonisch plaats te vinden. Uiteraard blijven wij voor u bereikbaar met dezelfde kwaliteit als u van NED Personeel gewend bent.
  • Mocht een afspraak onverhoopt geen doorgang vinden dan vragen wij daarvoor uw begrip.

Onze grootste prioriteit is de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij zijn daarom alert en monitoren de gezondheid van onze medewerkers met grote regelmaat.

 

Dank voor uw begrip.